Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

sandrasss.over-blog.com


Marknadsföringsstrategier för hotell

Posted on July 16 2013, 21:00pm

Framgångsrikt hotell

Framgångsrikt hotell

SEO är en av de viktigaste delarna i ett Hotells marknadsföringsstrategi på webben. En behörig marknadsföringsbyrå för nätet sysselsätter strategiska search marketing tools och formler att sätta hotellets webbsida på den första sidan av organiska eller betald listor i framstående sökmotorer som Google, Yahoo, MSN eller Bing för rekommenderade sökord och fraser. Sökmotoroptimering kan också hjälpa med branding av hotellet och öka dess närvaro på nätet samt exponering.

Det bör dock noteras att SEO är ett tekniskt jobb som kräver en professionell och systematisk strategi och planering. Det är viktigt att noggrant undersöka internetanvändares behov, mönster, beteenden med mera. I planeringsfasen, bör tid investeras i forska lämpliga sökord orienterade på varumärke, produkt, plats och sammanhang. En effektiv SEO-manager kommer också att avgöra potentialen hos varje nyckelord eller fraser, utvärdera volymen av varje sökord som väl graden av konkurrens för de väljer sökord. Även om fokus för preliminär forskning bör också på fragmenterade sökordssökningar, felstavningar och alternativa sökord som kunde användas av potentiella kunder.

SEO-strategi bör helst vara skräddarsydda och anpassade för fastigheten och dess restauranger eller bekvämligheter och bör omfatta komponenter som metataggar, sökordsdensitet, navigering, menyn länkar, Google förlägger optimering, söktjänsterna, 301 omdirigeringar bland många andra. Det är bra att tänka globalt samtidigt utforma SEO-strategier eftersom klienter förväntas att ha tillgång till hotellets webbplats från alla hörn av världen. En kunnig positionering eller rankning på populära sökmotorer kan exponentiellt ökar stegljud och därmed inkomsterna för något hotell.

SMO är en annan strategi som kan hjälpa en hotel brand stelna sin närvaro på nätet via kundens engagemang. Online social media kan erbjuda ett stort utbud av kreativa PR lösningar genom fantasifulla användning av plattformar som Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Bloggar och mycket mer. Sociala medier används av över miljarder Internetanvändare, vilket gör det en stor källa för trafik och ett måste för varje otellsonline marknadsföring plan. Det bör beaktas att sociala medier marknadsföring är mer än bara en storlek passar alla. Tillräcklig tid bör man förstå målen och målen och sedan en anpassad hotel sociala medier optimering strategisk plan bör utarbetas.

SMO kan också spela en viktig roll i att vrida runt den sökmotor ranking för en hotellverksamhet. Effektiv hotel SMO är avgörande för gemenskapens förvaltning, kommunicera med kunder och ansluta online konsumenterna med varumärket vilket kan resultera i landar mer besökare och bokningar. Att hålla detta i åtanke, bör sociala medier införlivas i online-marknadsföring strategi av något hotells hemsida. En bra trimmad och banbrytande SMO-taktik kan radikalt dra potentiella kunder till hotellets hemsida från alla hörn av världen och ge betydande avkastning på investeringar för alla gästfrihet eller turism företag.

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post

Blog archives

We are social!

Recent posts