Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

sandrasss.over-blog.com


Vad gor en bartender

Posted on January 6 2014, 14:29pm

Många människor är förvirrade av rollen som en bartender har på en restaurang. Vissa människor ser en bartender som en person som är bara en servitör eller server som arbetar bakom baren. Det är helt enkelt inte fallet. Bartenders utför olika arbetsuppgifter och funktioner som företag förlitar sig på för att lyckas. Plugga till bartender är väldigt populärt nuförtiden.

Låt oss ta en titt på vad en bartender är och alla de roller som bartender utför. Bartenders spelar en mycket viktig roll i driften av en restaurang, bar eller hotell. De är ansvariga för att hjälpa till att vara lyhörda för kundernas behov och ofta tillbringar mest tid med många av kunderna. Bartenders har ansvar att se till att alla kunder är korrekt dricka ålder innan man kan köpa någon drinkar. De räknas att vara gästvänliga till beskyddare och hjälpa dem att känna sig bekväm i alla situationer. En bra bartender kan förbereda en drink snabbt och exakt. Bartenders är ofta legitimerad personal som deltog i en bartenderskola få en licens. De är utbildade i hur man gör hundratals olika drycker i en kort tid. Några bartenders är mycket flashigare än andra och använder avancerade metoder för att tjäna drycker. Detta gör det möjligt för dem att bli en del av underhållningen på en restaurang.

En bra bartender hjälper bara till att förbättra atmosfären i en bar. Lönen för bartenders varierar kraftigt beroende på de uppgifter som utförs och placeringen av restaurangen eller baren. En anläggning av rang kommer att betala en bartender mycket mer pengar än en lokal bar. Bartenders härleder huvuddelen av sina inkomster från generositeten av kunder i form av dricks. De beror på tips för att generera inkomster sedan start löner är normalt inte så hög. Bartender kan vara en heltid yrke om du får rätt plats och rätt kundkretsen.

Bartender är ett viktigt yrke som många barägare fungera som bartender på sin egen anläggning. Vissa företag anlita en utbildad professionell att utföra bartender uppgifter medan andra får anställa en arbetstagare under en provperiod. Bartenders måste vara tillförlitliga eftersom de är betrodda att driva kassaapparater och hantera insamling av pengar. Du ser tydligt hur viktig en bra bartender är till en anläggning som mat och dryck. De många roller som de utför kan göra eller bryta en verksamhet.

To be informed of the latest articles, subscribe:

Blog archives

We are social!

Recent posts